Lepší propagace za pár korun


Každá firma řeší nábor pracovníků a přidělování firemních benefitů jinak. Jsou firmy, které si zaměstnanců váží, a chtějí jim kromě příjemných pracovních podmínek, adekvátní mzdy a fajn kolektivu nabídnout i něco navíc. Zaměstnanci velice oceňují nejen více dní dovolené, ale i různé bonusy ve formě financí či stravenek. Někteří zaměstnavatelé ale nechtějí zaměstnancům dát nic moc navíc, a potom se diví, že je nemohou sehnat.

barevné propisky

Máte svou firmu a nabíráte zaměstnance?
Každý má nějaké výdaje, a musí je zaplatit i zaměstnanec. A pokud celý měsíc chodí do práce a mzda mu sotva vystačí na pokrytí základních výdajů, asi je někde chyba. Proto je dobré motivovat lidi, aby šli pracovat zrovna k vám, a to právě dostatečně dobrou mzdou. A když už budete mít dostatek zaměstnanců, je ideální jim dávat najevo během celého roku, že pro vás nejsou jen prostředek ke generování zisku. Vlídné jednání a příjemní pracovní prostředí jsou pro zaměstnance hnacím motorem, a prokazatelně podávají lepší výkony.

I firmy, kde jinak nejsou nijak vysoké mzdy, dávají zaměstnancům alespoň k Vánocům nějaké drobnější dárky, které mají spojitost s firmou. Originální dárkové předměty jsou skvělým nápadem, který může potěšit nejednoho zaměstnance. Dárkové předměty jsou levné, takže vaši firmu nezruinují, a zaměstnance potěší. Můžete si mezi nimi udělat i anketu o tom, co by je nejvíc potěšilo, ale obecně se velké oblibě těší praktické dárky. Mezi ně patří kancelářské potřeby, oblečení nebo třeba USB či nádobí.

hrnek na kávu

V naší nabídce najdete i mnoho dárků, které jinde nenajdete. Na všechno z našeho sortimentu vám můžeme vyšít nebo natisknout vaše logo, název firmy nebo cokoliv dalšího. Vyberte si z široké nabídky našich dárků, které mohou potěšit nejen vaše zaměstnance, ale i obchodní partnery nebo třeba dodavatele. Jsme v polovině roku, začněte vánoční dárky řešit letos včas.