Najít si vztah


Láska samozřejmě může být opravdu krásný cit. Jsou ale lidé, kteří čekají na lásku hodně dlouho a nemohou na žádnou lásku vůbec narazit. Já si myslím, že lidé, když jsou zamilovaní, tak samozřejmě nehledí napravo, nehledí nalevo, jsou jednoduše zamilovaní, a to je pro mě nejdůležitější. Já jsem nebyla zamilovaná už osm anebo devět let. Už to ani nepočítám. Samozřejmě, že bych se chtěla zamilovat, chtěla bych zažít zase velikou lásku, ale bohužel mi to nějak nejde. Nemohu se prostě odpoutat od bývalých lásek, kdy mě to velice trápilo a kdy mě poslední dva vztahy opravdu hodně zklamaly.

Jak prožíváte lásku?

První vztah byl dokonce takový strašně smutný a napjatý a také dokonce agresivní. Tak jsem si řekla, že si dám alespoň rok nebo dva roky pauzu od vztahu a od všech mužů, a také od rande. Všechny! Jednoduše se nebudu vůbec s nikým scházet, jenomže když jsem potom našla partnera, se kterým jsem se taky ale bohužel rozešla po roce, tak jsem si řekla, že si dám jinou pauzu. Bohužel tahle pauza se protáhla na několik let, na tolik let, jak jsem už zmínila. Téměř na devět let a už se z toho nemůžu dostat. Už jednoduše to je takové zajeté, že jsem sama, mám také syna. K synovi cítím samozřejmě mateřskou lásku, ale zase když to tak vezmu, tak se nedokáži zamilovat do nějakého muže.

Já se zase chci zamilovat.

Možná bych se zamilovala, ale musela bych také si prvně domluvit nějaké rande. Musela bych si domluvit nějakého muže, se kterým by mi bylo dobře. Jenomže ono je to opravdu velice složité, když jsem stále se synem a musím všude s sebou brát syna. Syn je totiž na mě opravdu hodně fixovaný. Také jsem zjistila, že když se bavím s nějakým mužem, tak syn strašně žárlí, žárlí a klidně o tom mluví dalších několik dní, klidně i dva týdny a stále se mě ptá, co to bylo za pána, jestli je to můj kamarád, jestli ho mám radši. Je to docela takové smutné, takže vůbec nevím, jak to budu dělat, až se zamiluji. My se synem bydlíme ve velkém vlastním domě, takže jsem si říkala, že až si najdu partnera a zamiluji se, že budeme bydlet u nás ve velkém domě, ale to ještě bude potom velký problém se synem. Budu doufat, že synovi to potom postupem času všechno dojde.