Naplánujte ten nejlepší program pro váš svatební den


Svatební den zahrnuje mnoha bodů a vyžaduje mnoho příprav. Kromě hostiny, šatů a místa konání, musíte zajistit také program na celý svatební den. Jak vytvořit svatební program, který zabav vaše hosty a učiní vaši svatbu tím nejlepším dnem na světě?

Časový rozpis

Prvním krokem je uspořádání časového rozpisu. Rozvrhněte si svatební den hodinu po hodině, abyste uspořádali ten nejlepší program. Nezapomeňte do něj zařadit opravdu všechno. Obřad, hostinu, večerní zábavu.

svatba

Místo konání

Než naplánujete časový rozpis, musíte mít místo svatby. Nejenom místo obřadu, ale také i místa, kde se bude odehrávat následná oslava. Záleží také na tom, zda bude svatba venku nebo vevnitř, jelikož každý prostor vám dává úplně nové rozměry možností zábavy.

Zábava

Na každé svatbě by měla být zábava. A tu vám může zajistit někdo, kdo předvede vystoupení. Může se jednat o živou kapelu, taneční vystoupení, komické vystoupení, nebo třeba kouzelníka, který bude předvádět mikromagii.

Svatební hry

Ne každá nevěsta a ženich tyhle věci ocení, ale na většině svateb se odehrávají různé svatební hry, které mají za účel pobavit novomanželé i svatební hosty. Může se jednat o svatební kvíz s botami, svatební bingo, poznávání nevěsty podle nohy, dražba podvazku, svatební tombola a mnoho dalšího. Na internetu najdete spoustu inspirací.

svatební tanec

Hudba

Ke každé svatbě patří tanec a hudba. Hudba by měla odrážet styl novomanželů. Pokud máte rozpočet, můžete si dovolit živou hudbu buď kapelu, nebo zpěvačku či zpěváka. Pokud máte ale rádi mnoho hudebních žánrů a moderní hudbu, možná vám udělá větší službu DJ, který vám zahraje prakticky cokoliv a díky jeho aparatuře bude hudba kvalitní.

Překvapení

Příjemné bude, pokud na svatbě bude i nějaké překvapení. Může to být například taneční vystoupení, které si připraví novomanželé, nebo i ve spolupráci se svědky. Příjemným překvapením může být také ohňostroj na závěr svatby.