Vytáhněte svého nového přítele na Kladně do Barber shopu


Víte, že Kladeňáci neříkají „v Kladně“, ale „na Kladně“? Je to velmi podobné, jako když řeknete „na kladině“. Kladina je gymnastické náčiní, nesmírně působivé, a zejména muži obdivují sličné dívky, co se tu bosky promenádují a předvádí skoky, salta a kotouly. Na Kladně a na kladině se také mohou seznámit dva lidé, co pak spolu zůstanou po celý život, například gymnastka a některý z přihlížejících techniků, kteří gymnastické náčiní instalují, zabezpečují jej na podlahové krytině a vyvažují do roviny.

město Kladno

Seznámení dvou partnerů na kladenském sletišti či ve sportovní hale pak může mít zajímavou dohru. Představte si, že vás ta sličná, půvabná gymnastka vytáhne do města na procházku po pěší zóně, a zavítáte společně do Barber shopu Kladno The Crown Barber Shop, který sídlí nedaleko náměstí Starosty Pavla, jen pár bloků od známého obchodního domu Siréna nebo od kostela sv. Floriána a kašny se slunečními hodinami.

Barber shop

Profesionální barber vám navrhne změnit fazónu a třeba se tu dozvíte, že by vám více slušelo něco jiného, než co nosíte na hlavě. Nezapomeňte, že kadeřníci a holiči jsou svým způsobem umělci, a že se rádi realizují v tom, aby někomu udělali radost, a aby vyjádřili své vlastní schopnosti a dovednosti.

sličná gymnastka

Kadeřníka nebo barbera si můžete představit jako malíře Vincent van Gogha nebo impresionistického velikána Claude Moneta, oba nadaní umělci dokázali výborně pracovat s barvami a tvary a kladenští umělci vám možná předvedou také mistrovské kousky. Ke každému obličeji se hodí jiný sestřih a barvení vlasů přírodními barvami také může leccos změnit do pozitivního směru. A pokud nosíte brýle, něco podobného by vám mohl navrhnout zkušený oční optik, a ten shodou okolností sídlí nedaleko od Barber shopu, v rohovém domě na křižovatce pěší zóny s ulicí Ivana Olbrachta. Vhodný sestřih vlasů, úprava vousů a výběr správných obrouček brýlí dodá vašemu obličeji šmrnc, a o to více se bude vaše gymnastka pak těšit z vaší strany na každý milostný projev.